09:40 - 10:10

Zdrowy początek dnia z Grzegorzem Łapanowskim

Edukacja żywieniowo-kulinarna to w dzisiejszych czasach konieczność. Inwestujemy w ubrania, samochody i wyjazdy, a często zapominamy o inwestycji w dobre, pyszne jedzenie. Postaram się wyjaśnić dlaczego warto dbać o to, by nasi pracownicy wiedzieli jak dobrze jeść. Pokażę Wam najlepszy, sprawdzony przeze mnie wielokrotnie zarówno na młodszych jak i dorosłych osobach, schemat skutecznej edukacji żywieniowo-kulinarnej, która oprócz teorii na temat tego ile i czego powinniśmy jeść, daje praktyczną umiejętność smacznego i zdrowego gotowania. Przekonam Was, abyście częściej w pracy wspólnie gotowali i wspólnie jedli.

 

Informacja

  • 9 kwietnia 2018
  • 09:40 - 10:10
  • Strefa wiedzy

Prelegenci